About Us

Vår affärsidé

AIRTEC Pneumatic Sweden AB skall erbjuda produkter och i de fall förekommande tjänster enligt nollfelsprincipen, detta för att kunna erbjuda kunden pålitllighet, långsiktiga affärsförhållanden till en låg totalkostnad med högsta service och kvalité vid automatisering.iga partner. Vi vet vikten av att omge oss med vänner vi kan lita på och som på så sätt ger näring till verksamheten. Det vi vill är att vara bästa möjliga partner. Hela vår verksamhet skall genomsyras av att vara bästa möjliga leverantör. Bästa möjliga samarbetspartner. För det gör skillnad.

Idag finns AIRTEC i mer än 45 länder

AIRTEC-ringen var en stor del av den drivkraft som idag gör att vi inom koncernen har representanter i drygt 45 länder över världen. AIRTEC har en egen produktutveckling både inom standard pneumatik samt kundanpassade produkter ”Special solutions” där våra experter tillsammans med Er tar fram rätt produkt till rätt pris.

Nära kundsamarbeten och korta beslutsvägar

AIRTEC finns representerade globalt. Ändå är vi ingen stor organisation där du slussas mellan avdelningar och personer. Det finns inga prioriteringslistor. För dig som kund innebär det egentligen bara att vi lär känna varandra lite bättre. När ni kontaktar oss kommer ni direkt i kontakt med kunnig personal som kan ge svar på era frågor och lösa problem. Vi arbetar aktivt med tekniska säljare på fältet i Sverige och ansvarar för Skandinaven som marknad. Med ett av Nordens största lager inom pneumatik och vakuum levererar vi 95% av inkomna ordrar samma dag!